Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.

abc toys

 Η abc toys με αγάπη για το παιδί και φροντίδα για τον εκπαιδευτικό, και τον παιδαγωγό της ειδικής αγωγής, επενδύει συνεχώς στην καινοτομία, στην εκπαιδευτική θεωρία & πράξη με υλικά και προϊόντα που βελτιώνουν τον τρόπο που μαθαίνουν τα παιδιά, εκσυγχρονίζουν το τι μαθαίνουν και τους προσφέρουν νέα εφόδια για το μέλλον. Προμηθεύει και εξοπλίζει με εκπαιδευτικά & ψυχαγωγικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας, σύγχρονο παιδαγωγικό & μαθησιακό υλικό, βρεφονηπιακούς & παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία & δημοτικά σχολεία, λογοθεραπευτές & εργοθεραπευτές, παιδοψυχολόγους & ειδικούς παιδαγωγούς, κέντρα δυσλεξίας, ειδικής αγωγής, δημιουργικής απασχόλησης & ενισχυτικής διδασκαλίας όπως επίσης και μονάδες θεραπευτικής παρέμβασης σε όλη την Ελλάδα.

Ξεχωριστή ομάδα ειδικών συνεργατών της abc toys μελετά και επιλέγει προσεκτικά νέα προϊόντα ψυχαγωγίας, διδασκαλίας & εκπαίδευσης με ιδιαίτερη μαθησιακή αξία και επιτυχή παρουσία στο εξωτερικό. Είδη που πρόκειται να γίνουν εργαλεία δουλειάς για τους εκπαιδευτικούς, τους λογοπεδικούς και λογοθεραπευτές, τους εργοθεραπευτές, τους ειδικούς παιδαγωγούς κ.λπ. και αντικείμενα ψυχαγωγίας & εξέλιξης του λόγου, της μάθησης, της κίνησης και της συμπεριφοράς. Όλα τα είδη έχουν τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών για να ανταποκρίνονται στις μεθόδους τόσο της κλασσικής όσο και της σύγχρονης επανορθωτικής διδασκαλίας. Παράλληλα ειδικευμένα προϊόντα καλύπτουν και τις ανάγκες πρόληψης, διάγνωσης, υποστήριξης και αποκατάστασης των μαθησιακών & κινητικών δυσκολιών που απαιτεί η ειδική αγωγή.

Γι’ αυτό με την abc toys Η γνώση γίνεται παιχνίδι!

 

Διεύθυνση:
Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας – Κορωπίου 5
Αλυκός Κορωπίου Αττικής 19400

E-mail:     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    
Τηλέφωνο:     22910-90950, 22910-92530
Fax:     22910-90208, 210-8979557

Newsletter

Μείνετε σε επαφή με ότι νέο ετοιμάζουμε για εσάς και όλα τα νέα μας προϊόντα, εγγραφείτε τώρα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.