Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.

επιστροφές προιόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους


α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της abc toys πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (έγινε λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, ή υπήρξε φθορά, μερική ή ολική καταστροφή κατά την μεταφορά κ.λπ.)


β) σε όλες τις περιπτώσεις που στάλθηκαν από λάθος αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος και αφού απαραίτητα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση σχετικά εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε.


γ) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας

 

Σε όλες τις περιπτώσεις αυτές, ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης αρκεί να μην έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος και αφού απαραίτητα προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση.

 

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερολογιακών ημερών τότε η abc toys δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

 

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ). Πριν από κάθε επιστροφή συστήνεται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της abc toys.


Σε κάθε περίπτωση για να είναι αποδεκτή η επιστροφή και αντικατάσταση πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω  προϋποθέσεις:

  • να επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και να δηλώσετε το πρόβλημα στον αρμόδιο υπάλληλο
  • το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί
  • το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο ή Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ).


Συγκεκριμένα:

  • Στην περίπτωση που κάποιο είδος που παραλάβατε είναι προβληματικό μπορείτε να στείλετε το προϊόν στη διεύθυνση της abc toys μέσω των συνεργαζόμενων μεταφορέων όπως θα σας υποδειχθεί από την εταιρία χωρίς να επιβαρύνεστε με το κόστος της μεταφοράς. Το προϊόν θα το αντικαταστήσουμε αμέσως δωρεάν.
  • Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο μεταφοράς ή μεταφορέα της αρεσκείας σας. Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνετε το κόστος της μεταφοράς του που θα επιβαρύνει εσάς.
  • Στην περίπτωση που σας στείλαμε λάθος είδος, σας στέλνουμε το σωστό και αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς, παλιού και νέου προϊόντος.
  • Στην περίπτωση που δε σας κάνει το προϊόν, μπορείτε να το αλλάξετε μέσα σε 15 ημέρες (με την πλήρη συσκευασία του), αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του στη διεύθυνση της abc toys. Επιστροφές βιβλίων δεν γίνονται δεκτές.

 

 

 

Newsletter

Μείνετε σε επαφή με ότι νέο ετοιμάζουμε για εσάς και όλα τα νέα μας προϊόντα, εγγραφείτε τώρα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.