Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ευκαιρίες Καριέρας

Στην abc toys θεωρούμε το ανθρώπινο δυναμικό ως πρωταρχικό παράγοντα για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Στην προσπάθεια για ανάπτυξη και εξέλιξη της, η εταιρεία βασίζεται στις γνώσεις, τα προσόντα και την εξειδίκευση νέων ανθρώπων και αναζητά συνεχώς καινούργια πρόσωπα με θετική σκέψη και νέες ιδέες.

 

Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρείας αποτελεί βασική προτεραιότητα μας, έτσι ώστε τα προσόντα και η τεχνογνωσία τους να παραμένουν πάντα σε υψηλά επίπεδα και να ακολουθούν τις αναπτυξιακές τάσεις της εποχής.

 

Η αξιοκρατία και η ισότητα στην αξιολόγηση των ανθρώπων που στελεχώνουν την εταιρεία μας αποτελούν πρωταρχικό μας στόχο και όλα τα στοιχεία και προσωπικά δεδομένα που μας αποστέλλονται, αξιοποιούνται με την πρέπουσα προσοχή ακολουθώντας τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (Νόμος 2472/1997).

 

Αν τα προσόντα και οι φιλοδοξίες σας συμβαδίζουν με τις απόψεις και τη φιλοσοφία μας, και επιθυμείτε να εργαστείτε στο ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον που προσφέρει η abc toys κάντε αίτηση σε μία από τις θέσεις που αναφέρονται πιο κάτω ή στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα:

 

• με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Στέλνοντας το βιογραφικό σας σημείωμα με e-mail, διευκολύνετε την διαδικασία επεξεργασίας και αξιολόγησης του. Μετά την αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος μέσω e-mail, θα λάβετε αμέσως αυτόματη επιβεβαίωση για την παραλαβή του από μέρους μας.

 

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν να αποστείλετε το βιογραφικό σας με e-mail, μπορείτε να το αποστείλετε:

 

• ταχυδρομικώς στη διεύθυνση:

 

ABC toys

Τ.Θ. 74103

Τ.Κ. 166 02

ΒΑΡΚΙΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

• με fax στο: 22910-90208

 

Στην αίτηση σας για διαθέσιμη θέση, παρακαλούμε περιλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες:

 

  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση Αλληλογραφίας
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας
  • Θέση για την οποία γίνεται η αίτηση
  • Είδος εργασίας (Πλήρης απασχόληση/ ημιαπασχόληση)
  • Ημερομηνία που μπορείτε να ξεκινήσει η απασχόληση σας.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αξιολογούνται ως προσωπικά δεδομένα και επομένως, τα χειριζόμαστε ως εμπιστευτικά.

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Μείνετε σε επαφή με ότι νέο ετοιμάζουμε για εσάς και όλα τα νέα μας προϊόντα, εγγραφείτε τώρα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.