Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.

WILBARGER BRUSH

ΚΩΔ.: Η 26289

Η Wilbarger Brush σχεδιασμένη από την Patricia Wilbarger από όπου και οφείλει το όνομα της, είναι απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση διαταραχών αισθητηριακής ολοκλήρωσης σε παιδιά και ενήλικες. Είναι πολύ εύκολη στη χρήση επειδή έχει μια εργονομικά σχεδιασμένη λαβή με οβάλ σχήμα που προσαρμόζεται εύκολα στο χέρι, μειώνει την κόπωση και την καθιστά ιδανική για καθημερινή χρήση.
H Wilbarger Brush διατίθεται μόνο σε λευκό, έχει μαλακές και πυκνές τρίχες και σύμφωνα με την Patricia Wilbarger, "η υψηλή πυκνότητα των τριχών την καθιστά την ιδανική βούρτσα για το σώμα" γιατί παρέχουν σταθερή απτική πίεση που την κάνει κατάλληλη για παιδιά με αισθητηριακή αμυντικότητα και ευαισθησία στην αφή. Η τεχνική Wilbarger Deep Pressure είναι ένα πρωτόκολλο θεραπείας σχεδιασμένο να μειώνει την αισθητηριακή αμυντικότητα σε παιδιά (και ενήλικες) που παρουσιάζουν συμπτώματα απτικής αμυντικότητας και είναι εξαιρετικά ευαίσθητα στην αφή.
Για ειδικές οδηγίες σχετικά με το βούρτσισμα της θεραπείας συστήνεται η επαφή με επαγγελματία θεραπευτή ή θεραπευτή εκπαιδευμένο στο πρωτόκολλο Wilbarger.

Τιμή: 13,50 €
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Newsletter

Μείνετε σε επαφή με ότι νέο ετοιμάζουμε για εσάς και όλα τα νέα μας προϊόντα, εγγραφείτε τώρα.

Ακολουθήστε μας στο facebook

Το καλάθι σας

Το καλάθι σας είναι άδειο.